Esküvői & Club Dj bemutatkozó

Az Esküvői Dj:

Kedves érdeklődő!

Két évtizede állok a diszkós pultban, rövid de tartalmas bemutatkozóm alapján eldöntheted, hogy Én vagyok-e az a DJ akire az életed egyik legfontosabb napját bízod.

Az első esküvőre való DJ felkérést 2012-ben kaptam, azóta teszek eleget ezen igény kiszolgálására is.


A zenei stílusokat mindig az alkalomhoz és a vendégsereg korosztályához igazítom, igyekszem mindenkit kielégíteni. Repertoáromban az 50-es évektől kezdve a 70-es évek funky zenéin át, 80-as évek szintipop, italo disco korszak felejthetetlen slágerein keresztül, a 90-es évek örökzöldjein túl egészen napjaink divatos zenéjéig minden megtalálható nálam, valamint sok mulatós és igazi lakodalmas muzsika is.

Dj pultom áll egy modern Pioneer DDJ-1000 controllerből, és hogy minél rugalmasabb/gyorsabb legyek a kívánságok teljesítésében is, ezért a zenéket megbízható Macbook laptopról szolgáltatom.

Nyitótánc:

Manapság nagyon divatos a vicces tánc koreográfia, ami után egyből indulhat a buli. Ha szükséges előre el is készítem az előadni kívánt produkció mixét is. Aztán lehet gyakorolni a nagy napig :)

Extra szolgáltatásként kérhető: Szárazjég effekt ( padlón maradó gomolygó füst ) Kiváló dekor effekt, bevonuláshoz, nyitótánchoz, tortához, vagy épp gyertyafénykeringőhöz is!

Szintén Extraként igény szerint tudok biztosítani slideshow kivetítést: Sony VPL-CX5 projectorral. Esküvőn, születésnapon, osztálytalálkozón, céges rendezvényen stb... bárhova ahol képeket, videókat szeretnénk bemutatni a közönségnek.

Hangtechnikám:

Modern mai kornak megfelelő, igényes megjelenésű kicsi aktív hangrendszer. 2 top és 2 sub ládából áll. Amerikai minőség !

Top ládák: 2 X QSC KW122 ( 1000 W/db )

Sub ládák: 2 X QSC KW181 ( 1000 W/db )

Fénytechnika:

4 db BEAM 7R mozgófejes robotlámpa

2 db AFX LED SPIDER mozgófejes LED BEAM effekt lámpa

8 db termet szinező Involight LED PAR lámpa

2 db BeamZ BUV183 LED UV derítő lámpa

1 db ADJ Mister Kool II füstgép / ködgép

1 db Animációs lézer

1 db Involight Led Strobe 200

Retro lámpa (1 db Forgó labda )

2 db 3 méteres fényhíd elem mely összekapcsolható és 2 db emelőm segítségével akár 4 méter magasságba is csörlőzhető a minél szebb látvány eléréséhez.

A hang és fénytechnika mennyisége a rendezvény helyszínének adottságaihoz mérten kerül beszerelésre.

A felszerelés energia ellátása legtöbb esetben egy 16A-os hálózati csatlakozóról üzemeltethető, össze- és szétszerelése egy-másfél órát vesz igénybe.

Felszerelés menüpont alatt láthatók a techniáról képek.

A DJ:

Eredeti verzióban játszom a legnagyobb buli zenéket. Az 50-es évektől napjainkig legalább 40.000 dal van a repertoáromban.
Nem tartok 15 perc szünetet minden órában, így végig vidám és pörgős lesz a lagzi.
Teljesítek számkérést és lejátszom a kedvenc zenédet a hangulatnak megfelelő zenei blokkban.
A zenére nem éneklek rá hamisan két sör után :)

A DJ egy szerényebb költségvetésű esküvőn is belefér a keretbe, hiszen töredékébe kerül, mint egy jól játszó többtagú lagzis zenekar és csak 1 legfeljebb 2 főre kell ellátást biztosítani.


Nem tartozom az olcsó DJ-k közé, de a drágákhoz sem sorolnám magam. Az ÁRAK menüpontban tájékozódhatsz csomagajánlataimról.


Nem italozok és nem is dohányzom!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel, bízom a mielőbbi megkeresésben!


A Club Dj:


Szabó Richárdnak hívnak, 1985-ben születtem Miskolcon.

Zenei szeretetemet Anyai Nagyapámtól örököltem, aki kántor volt a helyi Református templomban.

1994-et írunk amikor kiválasztottak a helyi énekkarba,  iskolai ünnepségeken és egyéb helybeli rendezvényeken léptem én is fel majdhogy nem egyedüli fiúként....a lányok között. Ezért nem áll tőlem távol az éneklés, ha olyan a rendezvény ( Esküvő ) rá rá szoktam húzni En is a refrént :)

A DJ "pályafutásom" egészen ( 1997 -re ) nyúlik vissza szülőfalumba a Kesznyéteni Általános Iskolába, amit az akkori osztályfőnökömnek köszönhetek 6. osztályos koromban, ( Csató Szilárd ). ---- » "Ha van egy pár kazid friss zenékkel hozz egy párat és csinálj egy jó kis klubdélutánt az osztálynak" :) Ez a dolog annyira megtetszett akkor, hogy minden szabadidőmet a zenéknek szenteltem, és mániákus gyűjtővé váltam. Jöttek sorra a bulik kazettával, aztán CD-vel, és 2009 től már laptopról bonyolítom le a rendezvényeket. 2003-ban lehetőséget kaptam a tiszaújvárosi Nádas Sörözőben szórakoztatni a fiatalságot.

Katonai szolgálat után, Dj.Vamo mellé szegődve jártam a keleti régió jobbnál jobb helyeit ellesve tőle, hogy is kell ezt művelni profi szinten. Warm Up szerepben találkozhattatok velem a Camelot kistermében, és az Arénában Polgáron is. 2009-től számtalan helyre kapok meghívást, legyen az kicsi vagy nagy esemény, sehol nem maradnak álldogáló vendégek ! :)

Technikai dolgaimat tekintve ma már / aktív kis méretű / modern hang és fénytechnikával is rendelkezem amit folyamatosan fejlesztve, bővítve állok elébe a felkéréseknek, hogy a szórakozó garantáltan maradandó élménnyel térjen haza 1-1 bulim után.


Felszerelés menüpontban ezek meg is tekinthetők mik is.

A következő rövid gyorsított felvételen megtekinthető, hogyan is zajlik a mindössze 1 órát igénybevevő beszerelés. 


Ha szükséges az adott rendezvényhez designos plakátterv elkészítésében is tudok segíteni a kívánt méretben és formátumban. Ízelítőnek egy párat ide felraktam ami az én kezem által készült.
Úgy érzem becsülettel megmásztam azt a bizonyos szamárlétrát ..... :-)

Bízom benne, hogy téged is szórakoztatlak majd valahol !

Éves MAHASZ jogdíjjal rendelkezem !


Tevékenységemet legálisan végzem, és minden rendezvény végeztével A.M. számlát állítok ki !